Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Roosmerijn
  Bedankt Marianne om het geboortekaartje voor onze dochter te maken! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen. Bedankt voor alle hulp en persoonlijke aanpassingen die we konden maken. Ook de stickers die we hebben laten maken waren erg mooi en maakte onze doopsuiker helemaal af.
 • Geplaatst door Christel
  Door de bereidwilligheid van Marianne kon ik toch nog op tijd een uniek kado geven.
  Petekind "Sia" was helemaal in de wolken. Ze wou meteen de sprookjesboeken lezen en vergat de andere kadootjes open te maken. Ook het lessenaartje was een schot in de roos.
  Bedankt Marianne voor de super snelle service.

  Doe zo verder en blijf zo'n leuke, mooie, geweldige sprookjesboeken en andere dingen maken.
 • Geplaatst door Matthieu
  dankzij 'Aureline' kon ik mijn petekindje Eléonore verwennen met een prachtig, persoonlijk, schattig en met liefde gecreëerd juwelenkistje...nu nog vullen de komende jaren :-)
 • Geplaatst door Lucia
  Dochter Eva was superblij met haar verjaardagfeestje waarop ze samen met haar vriendjes en vriendinnetjes schilderijtjes konden maken van hun favoriete knuffel. Eva is dol op schilderen. Marianne, je had je handen vol met een leuke bende zesjarigen en hun knuffels, maar het resultaat mag er zijn! Eén voor één kwam er een kleurige knuffel tevoorschijn op het canvas. (Tweelingbroer) Lucas was eerst niet zo enthousiast over het idee van een schilderfeestje (een echte jongen, denk je dan maar) maar hij was achteraf supertrots op zijn prestatie. De gezichten van de kindjes (en nadien ook die van hun ouders) waren van onschatbare waarde. Iets om nooit te vergeten en een echte aanrader! Bedankt, Lucia
 • Geplaatst door Valerie
  Wij zijn erg enthousiast over de creaties van en de samenwerking met Aureline! Marianne heeft voor ons twee prachtige geboortekaartjes (en schilderijtjes) gemaakt waar we heel veel complimentjes over mochten ontvangen. Daarnaast bestelden we nog een resem andere artikelen via de webshop en stuk voor stuk zijn het prachtige werkjes! Een plezier om de bestelling thuis te krijgen en heel erg leuk om ze als cadeautje te geven en anderen op die manier mee te laten genieten van al dat moois! Blikkendoos, brooddoos, haarspeldjes, sprookjesboeken, ... allemaal tip top! Een echte aanrader! Bedankt, Marianne!
 • Geplaatst door Nathalie
  Onze dochters kregen allebei een setje haarspeldjes voor hun nieuwjaar! Ze lopen er helemaal mee te stralen! Na het fan zijn van de prentenboeken, zijn ze nu ook helemaal fan van hun haarspeldjes! Ze voelen zich nu nog meer prinses! Bedankt Aureline!
 • Geplaatst door Ine Baeyens
  Wij zijn heel tevreden van ons geboortekaartje. De weg ernaar toe was ook heel persoonlijk, gemoedelijk, ... Alles kon besproken en veranderd worden. Leuk dat op deze manier de zus, de broer en de baby op komst samen op een kaartje konden. Ook heel correcte informatie gekregen. Een aanrader!
 • Geplaatst door Marte
  Marianne,
  Bedankt om je creativiteit en kunde te delen met alle kinderen. Iedereen ging vandaag trots naar huis met een schattig portetje van hun liefste knuffel. Die krijgt zeker een leuke plaats in alle kinderkamers.
  Je hebt zeker een paar fans bij en voorlezen uit die mooi geïllustreerde boeken is een streling voor het oog. Het was een hele leuke verjaardag!
 • Geplaatst door Karen
  Onze zoon Julian houdt enorm veel van schilderen en bloemen. Vandaar dat ik Aurelie vroeg voor een schilderfeestje! Het was een schot in de roos. De werkjes zijn vandaag zelfs mee naar school gemoeten omdat ze getoond moesten worden aan de juf en de meester! Aurelie gaat op een heel leuke en rustige manier met de kinderen om en ook ik heb veel leuke reacties gekregen achteraf van blije kindjes! Wij vinden dit zeker voor herhaling vatbaar. Oh ja en je moet helemaal geen bang hebben dat je huis een kliederboel is, (wat ik eerlijk gezegd toch een beetje bang voor was) want dat is helemaal niet het geval! Heb eigenlijk weinig opruim gehad achteraf! Dankjewel!
 • Geplaatst door Evelien
  bedankt voor de mooie geboortekaartjes, helemaal op onze maat!
  veel mensen herkenden onze kindjes op het kaartje, veel leuke reacties gekregen!
  bedankt!
 • Geplaatst door Laurien
  Dankjewel Marianne voor het prachtige geboortekaartje en de o zo mooie herinneringsdoos voor het geboortesuiker! We hebben heel veel complimentjes gekregen op je mooie werk!
 • Geplaatst door Nathalie
  PRachtige geboortekaartjes en prentenboeken, de boeken zijn hier hooguit favoriet bij de beide dochtertjes! Graag meer van dat :-)
 • Geplaatst door Sybil
  We hadden al 2 schilderijtjes in huis: eentje van onze trouwkaart en eentje voor het geboortekaartje van onze dochter. De keuze was dus snel gemaakt toen we een geboortekaartje moesten kiezen voor ons zoontje.
  Zoals steeds weer een prachtig resultaat!
  Niet twijfelen als je op zoek bent naar een origineel ren persoonlijk kaartje. Bij Aureline ben je aan het juiste adres!

  Misschien komen we nog wel terug voor een 4e kaartje...
 • Geplaatst door Vanessa en Roel
  Ook voor ons derde kindje waren we op zoek naar een mooi geboortekaartje. Wat zijn we blij dat we bij jou zijn terecht gekomen. We zijn fier op zo'n mooi geboortekaartje. Bedankt X
 • Geplaatst door Hester
  Ciao,

  Wij zijn in maart dit jaar trotse papa en mama geworden van een lief dochtertje met de naam Isabella Anna Sofia. Voor ons wondertje wilden wij een lief, sprookjesachtig én uniek geboorte kaartje. Marianne heeft voor ons het aller-aller-allerleukste geboorte kaartje (van de hele wereld) gemaakt. We hebben erg veel leuke en lieve reacties gekregen.....heel, heel veel dank hiervoor!!
 • Geplaatst door Petra De Sutter
  Hallo, ik heb een bloemen en decoratie zaak in Schellebelle, en ik verkoop al een aantal jaren de wenskaarten van Aureline (via Appletree aangekocht), maar ik hoor al lange tijd niets meer van de firma of van de vertegenwoordiger (ook bij TRENDS & TRADE is de stand verdwenen). Kan ik eventueel via de webshop de wenskaarten bestellen ? Alvast bedankt voor de eventuele reactie ! vriendelijke groeten Petra (0477.31.74.61)
 • Geplaatst door Myriam
  Dank u wel voor de super workshop gisteren op het feestje van Linde! Onze dochter Tessa haar zelfvertrouwen kreeg een serieuze boost dankzij het schitterende resultaat (het uiltjes schilderij) top !
 • Geplaatst door Eva
  Bedankt voor het prachtige geboortekaartje dat je maakte voor onze dochter! We kregen er veel complimentjes over. Als er ooit een broertje of en zusje bij zou komen, dan weten we al waar we het kaartje zullen laten maken. :-)
 • Geplaatst door Sofie
  Na lang zoeken naar een mooi geboortecadeautje ben ik terecht gekomen op de website Sweet by Aureline. Ik was meteen betoverd door de mooie tekeningen, schilderijtjes, hebbedingetjes etc. Marianne heeft mijn bestelling met veel passie voor haar vak, oog voor mijn persoonlijke wensen en correctheid afgeleverd. Bedankt!
 • Geplaatst door Delfine Op de Beeck-Hallaert
  Reeds twee prachtige kaartjes geschilderd door Marianne. Nu opnieuw kiezen we voor Sweetbyaureline! Geen twijfel aan. Dank!
 • Geplaatst door Els Collyns
  Dag Marianne,
  Een paar jaar geleden maakte jij voor 2 van onze kinderen en ook voor vrienden van ons prachtige schilderijtjes. Ze hangen nog allemaal mooi te wezen op verschillende plaatsen en ik wordt nog altijd blij als ik er naar kijk. Nu kwam ik terug eens kijken en wat zie ik... dat jullie net als wij nog een derde kindje kregen in 2013. Bij jou een derde dochtertje, bij ons nog een jongetje , Jonas.
  Ik stuur je nog een mailtje ivm een schilderijtje voor hem. Nu bestelde ik een sproojesboek.
  Groetjes
  Els Pieter Fien Simon Jonas
 • Geplaatst door Linda Prosman
  21-03-2013 is onze zoon Bram geboren en Marianne heeft voor hem een prachtig kaartje geschilderd. Nu wij onze tweede zoon verwachten hebben wij weer de wens neergelegd bij Marianne om ook voor hem een kaartje/ schilderijtje te maken. Vol vertrouwen wachten wij het ontwerp af.
  Wij zijn blij met zo een persoonlijk kaartje voor ieder van onze zoons.

  groeten Linda
 • Geplaatst door Elke
  Hartelijk bedankt Marianne voor het prachtige sprookjesboek !!! Zo mooi getekend met prachtige , vrolijke kleuren . Alleen kijken is al genieten ! We gaan heel veel plezier hebben aan dit toch wel heel unieke boekje ...eens helemaal anders dan andere sprookjes ! Dankje wel ....ook voor de lieve verpakking !
 • Geplaatst door Lieve,kevin,Lotte,Ninke,Silke
  Prachtige geboortekaartjes van onze jongste prinses! Een mooi verhaal op een kaartje! :-)

  De schrijfdoos van Lotte is ook prachtig! De tekening is Lotte helemaal...samen met haar dikste vriend Jieeta... Mooi, mooi, mooi ! :-D
 • Geplaatst door Janick en Sofie
  Wij hebben ons trouwkaartje laten ontwikkelen door Marianne en we zijn super tevreden over het resultaat. Het is echt heel persoonlijk geworden. We hebben dan ook vele leuke reacties gekregen. Dus Marianne, dank je wel dat je dit voor ons hebt willen maken!!! Super.
 • Geplaatst door Jolien
  Wij hebben gekozen voor een geboortekaartje van Aureline, iedereen vond ze uniek en prachtig. Bij de doop van ons dochtertje kregen we van de meter een schilderijtje identiek als het geboortekaartje... We werden er allemaal stil van, echt prachtig!!!
 • Geplaatst door Cindy Van pollaert
  Lieve Marianne, Dank je wel voor je prachtig schilderij van onze kids in een gezellig winters Kersttafereel. Het hangt momenteel te pronken naast het andere dat je gemaakt hebt, super om te zien. Pannenkoeken bakken heb ik gebombardeerd tot herfstbeeld, dus nu nog een lente-en zomerschilderij en het is compleet ! Fijne feestdagen ! xxx
 • Geplaatst door Sarah
  Dankjewel voor het prachtige schilderijtje voor ons zoontje Finn, zijn geboortedraakje nu met hem erop voor zijn 2de verjaardag, echt uniek!
 • Geplaatst door sabine van mossevelde
  Beste Marianne,
  nalv de geboorte van Marthe, het kindje van Veerle en Joris Verhiest ben ik in contact gekomen met jouw website.
  Om haar te verrassen wens ik jouw wenskaarten en giftbox girl te bestellen. Ik stel echter vast dat dit enkel via de site van Appletree kan, en dan enkel nog voor detaillisten.
  Kan ik dit rechtstreeks bij jou bstellen? Vraagje :hoeveel kost die giftbox?
  bedankt voor de info
  vriendelijke groeten,
  sabine
 • Geplaatst door Nancy en Luc
  Het is voor de tweede keer dat we kaartjes lieten ontwerpen door Marianne; eerst een geboortekaartje, en afgelopen dagen hebben we onze trouwkaartjes ontvangen. Wederom prachtig! En weer heel veel positieve reacties van de ontvangers gekregen. Nogmaals bedankt. Luc en Nancy
 • Geplaatst door Katleen Van Goethem
  Beste Marianne,

  We hebben zonet het schilderijtje ontvangen dat je gemaakt hebt voor de geboorte van ons derde kindje. Het is écht prachtig! We zijn er superblij mee. We zien er ons gezinnetje helemaal in weerspiegeld. Het schilderijtje en de geboortekaartjes zijn er al, nu rest ons enkel nog te wachten tot wanneer onze kleine spruit beslist om te voorschijn te komen. Het kan nu voor alle dagen zijn...

  Vele groeten,
  Katleen en Luk Baeyens-Van Goethem
 • Geplaatst door Celine
  Bedankt voor het prachtige geboortekaartje dat je maakte voor ons dochtertje Ellis! We vinden het super mooi en krijgen heel veel toffe reacties. Heel origineel en op maat van ons prinsesje
 • Geplaatst door Corrie Roelans
  Beste Marianne, vorige week kreeg ik van een vriendin de sprookjesachtige verjaardagkalender als geschenk, ik vind hem prachtig en heb hem daarom vandaag ook zelf voor een vriendin als verjaardagscadeautje besteld. Zowel zij als ik zijn verzamelaarsters van geboortekaartjes en de kaartjes van Art Aureline horen tot onze voorkeuren!
  Veel succes verder!
  Groetjes
  Corrie Roelans
 • Geplaatst door mia
  Beste Marianne,
  wij zijn zo blij dat wij u en uw kunsten hebben leren kennen! ook een beetje fier dat ons Jorien haar kaartje er nog steeds op staat!
  Bedankt! Wij maken nog altijd reclame
  groetjes
  de mama en papa van Jorien en Fiebe
 • Geplaatst door Hannah
  Dag Marianne,
  bedankt voor de snelle verzending van de spullen van Appletree, ik vind ze prachtig!! En inderdaad, de glinstertjes geeft het wat extra cachet ;-) x
 • Geplaatst door Kristien Nys
  Hallo Aureline, wat een mooie dingen maak jij. Zou je niet graag een standje maken op ons marktje `La Dorlotterie` (check facebook)? Het is een kleinschalig gezellig marktje op 8 mei in Zichem - en we zoeken nog een kraampje dat ons aanbod een beetje uitbreidt (we hebben al kinderkleding, juwelen, dameskleding, babyspullen, handtassen...) en jouw aanbod zou er zeker goed bij passen... heel veel liefs van stien (mademoiselle fresita, check ook facebook :-)
 • Geplaatst door Stefany
  Aureline,

  gisteren voor mijn twee nog hele kleine dochtertjes (van 2 en van 1 jaar) 2 van je sprookjesboeken gekocht! Op de handmade markt in Hasselt. Ella van 2 jaar is helemaal verknocht aan de jurken van petron`ella`. Ik kom zeker bij je terug voor alle andere sprookjesboeken. BEELDIG zijn ze, bedankt! En maak nog maar heel veel mooie dingen!!
 • Geplaatst door keanne van de kreeke
  Lieve Marianne,
  ik surfte nog eens door je winkel, ik blijf verdwalen in je "ozoooolieve beelden" Prachtig!!! xx
 • Geplaatst door greet moens
  Echt tof Marianne!
  Jammer dat Linde al bijna 12 is,heb je ook iets voor deze leeftijdscategorie?
  Ik ben al lang op zoek naar een kastje om mijn ringen in te leggen,zoiets als een letterkastje van vroeger...Als je dat maakt,ben ik de eerste om het te kopen!We praten er nog over...
  Ik ben alvast fan!!!
 • Geplaatst door Nadia
  Mijn dochterke is verzot op je schitterende sprookjes... zelden dat sprookjes zo mooi verteld en weergegeven worden. Ik heb nu net de reeks vervolledigd
  De webstek geeft perfect de sfeer weer.
 • Geplaatst door Cindy
  Hey lieve Marianne, dit moest er gewoon komen ! Ik wens je ontzettend veel succes toe, een vlotte verkoop maar bovenal borrelende inspiratie om verder mooie ontwerpjes te creëren zoals je ook al voor ons gedaan hebt.
  Liefs, Cindy x
 • Geplaatst door Astrid Jongbloed
  Wat heerlijk dat je nu je eigen webshop hebt! Ik zal er dankbaar gebruik van maken. Het kerstkaartje ziet er schitterend uit en zal ik met veel plezier versturen dit jaar!
  Vol verwachting wacht ik op nog vééél meer leuke hebbedingetjes!
  Groetjes Astrid
 • Geplaatst door susan ten heggeler
  Ik heb net je berichtje gekregen van je nieuwe verjaardagskalender. Ziet er weer SUPER uit!!!!
  Ik wet zeker dat ik mezelf en mijn moeder daar hel blij mee ga maken!!!!
  Dus ik wil er zeker al 2!
  Groetjes
  Susan
 • Geplaatst door Marianne
  Hallo,
  Welkom op mijn nieuwe webshop! Ik hoop hem snel aan te vullen met leuke artikelen van Aureline. Ondertussen, als u wensen, ideetjes, suggesties heeft of iets leuks kwijt wil ...
  ik hoor het graag!
  Liefs,
  Aureline x

Gastenboek

 • 05-09-2017 - Bedankt Marianne om het geboortekaartje voor onze dochter te maken!...  lees meer
 • 01-06-2017 - Door de bereidwilligheid van Marianne kon ik toch nog op...  lees meer
 • 13-05-2017 - dankzij 'Aureline' kon ik mijn petekindje Eléonore verwennen met een...  lees meer
Plaats een bericht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.