Sprookjesachtige geboortekaarten op maat

Het begint met het schilderijtje ...

  

( Foto's = Een volledig schilderijtje, of enkel een illustratie op papier, op maat of als collectiekaartje met eventueel toch een persoonlijke aanpassing!)

Een gedetailleerde illustratie helemaal voor u gemaakt..  Poëtisch, verfijnd, klassiek.

Ik schilder een schilderijtje op maat, rekening houdend met uw wensen, broertjes, zusjes, dieren, jullie verhaal, passies, ...  

Van het schilderijtje (canvas van 20x20 cm) wordt dan een lay-out gemaakt om te komen tot het echte geboortekaartje.  Het schilderijtje krijgt u mee (bij een kaartje op maat met een echt schilderijtje).  Ik schilder ook op papier! Deze illustraties worden ingekaderd en krijgt u ook mee naar huis.

U kan het digitaal geboortealbum aanvragen voor meer inspiratie. U bent welkom in het atelier na afspraak maar als dit wat ver is kan het ook telefonisch, of zelfs met skype of per mail. Proefkaartje kan besteld worden voor een bijdrage van 3 euro.

WAAR werk ik?  Ik woon en werk in Mettekoven, dat is dicht bij Sint-Truiden, Hasselt of Tongeren.  Maar, ik ga ook regelmatig naar Antwerpen! En daar kunnen we elkaar eventueel ook treffen.

OPGELET : bij bestelling van een geboortekaart :  NIET online betalen : u betaalt immers eerst een voorschot en u wacht op mijn factuur! Bestellen via www.aureline.be

De geboortekaartjes kunnen afgehaald worden bij 1 van mijn 2 drukkers, (Brasschaat) of Nederland (bij Utrecht), of verzonden met Bpost (België) of PostNL (Nederland).  Eventueel met rush.

  

© 2010 - 2021 Sweet by Aureline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel