Over Aureline

Sinds 2000 maak ik schilderijen voor de kleintjes.  Feetjes, sprookjes en een vleugje poëzie dwarrelen door de kaartjes, de boekjes en de schilderijen.  Ik ben begonnen met schilderen voor mijn twee oudste dochters, Aurane en Juline (= Aureline!) .  In juni 2013 kwam er een derde dochtertje bij, Emiline.  100% liefde, geluk en inspiratie voor nog meer schilderijtjes!  Het begon met schilderijen voor de kinderkamer, maar nu schilder ik op maat, voor groot en klein, maar met veel passie. Voornamelijk geboortekaarten en communiekaarten of doopillustraties.

Daarnaast geef ik ook - iets helemaal anders - taaltrainingen in bedrijven Frans en Nederlands.  Met deze cursussen leren de cursisten vlot praten, technisch vocabularium en wordt de grammatica opgefrist.

Heerlijk ook als ik een woordje ontvang van jullie na jullie bestelling. Over de jaren heen kreeg ik veel lieve mails waar ik heel dankbaar voor ben!

Waar werk ik?

In mijn atelier te Mettekoven (bij Sint-Truiden) in het glooiende Haspengouw.  We zijn verhuisd van Antwerpen naar Limburg sinds februari 2018.

 Daar kan u langskomen op afspraak, of na een seintje, of als u in de buurt bent en ik aan het werk ben.  Dan kan u schilderijtjes afhalen, de albums bekijken, iets betalen of bestellen, even komen praten.  Als het wenselijk is kom ik ook bij u thuis om te bespeken wat u graag zou willen. Ik wil graag meedenken dus aarzel niet om alles mee te delen wat u graag wenst zodat het werk echt bij u past.  Ik ga regelmatig naar Antwerpen, dus daar is ook een mogelijkheid om af te spreken.

OPGELET : wegens dubbel gebruik zal ik mijn algemene website www.aureline.be sluiten.

Contact :

marianne@aureline.be   -  0474 415 670

Marianne Breugelmans - Bergstraat 19 - 3870 Mettekoven

© 2010 - 2021 Sweet by Aureline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel