Werkwijze drukwerk

Stap 1 : we bespreken uw kaartje.  U ontvangt hiervoor ook het digitaal album. Daarin zitten kaartjes die ik al maakte voor andere klanten.  Kaartjes op maat worden niet herbruikt, maar het geeft wel inspiratie voor uw kaartje! Bespreken kan in Mettekoven (bij Sint-Truiden) maar ook in Antwerpen waar ik regelmatig kom.  Of per mail of telefoon.  Als u bij mij komt maak ik altijd een schets samen met u.  Zo heeft u al iets tastbaars!

Stap 2 : We plaatsen de bestelling.  De bestelling wordt gesplitst in 2 facturen (mijn deel en deel drukker).  Dit om mijn omzet niet kunstmatig te verhogen door drukkosten door te sluizen. Van mijn factuur betaalt u 40 % voorschot.

Stap 3 : Ik schilder uw schilderijtje! Ook hier kunnen er eventueel wat aanpassingen in kleur gebeuren, of extra details erbij.

Stap 4 : Het lay-outen van uw kaartje.  Hier bespreken we lettertypes, kleuren, .. we passen aan tot het goed is.

Ondertussen heeft u wel het saldo betaald, en wacht het kaartje tot de geboorte, of kan het communiekaartje bvb gedrukt worden alsook de accessoires.

Bij de geboorte sms't u of mailt u de laatste gegevens.  Ik pas aan op het PDF-bestandje.  Die keurt u goed. 

Afhalen in Antwerpen (Brasschaat), Nederland of laten leveren 

En dan worden de kaartjes gedrukt! U heeft keuze tussen een snelle druk, of een heel snelle druk (rush) in een paar uur met een meerprijs.

De kaartjes kan u afhalen bij mijn drukker in Brasschaat, of bij mijn drukker in Nederland of laten versturen.  Ik werk met 2 drukkers. Uiteraard wordt vooraf besproken welke drukker en levermethode het wordt.

De prijzen zijn altijd transparant en op voorhand heel duidelijk besproken : de totaalprijs is de order besteld op mijn webshop, uitgenomen : rush-kost en eventuele extra verzendkosten.

Huwelijkskaarten of communie of huisstijl : zelfde principe en zelfde zorg voor detail en persoonlijke service!  Het enige verschil is dat we niet op de geboorte wachten, we drukken dus zodra uw kaart is goedgekeurd! 

 

 

© 2010 - 2021 Sweet by Aureline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel